Velkomstdrinken blev indtaget stående - dog i tørvejr!

Strategisk god placering - tæt ved baren.

Humøret var højt siges der.

Til trods for kulden hygges der igennem.

Beretning fra opstartsfesten

Krøgers Have dannede rammen for opstartsfesten

Beretning fra opstartsfesten

”I’m singing in the rain, just singing in the rain….”
Sådan lyder omkvædet i en gammel kendt sang, men i vores tilfælde skulle det nok bare ændres til ”we’re drinking in the rain, just drinking in the rain…..”. Vejrguderne havde efter en lang, tør og varm sommer, besluttet, at nu skulle det være slut. Lørdag d. 25/8 oprandt og Opstartsfesten skulle løbe af stablen – i regnvejr!

Velkomstdrinken medbragte vi selv og skulle indtages udenfor restauranten. Til vores held var der et stillads på den modsatte side af gaden – så var det trods alt knap så vådt.

Nu skal der jo heldigvis mere til at så PI bowlere ud af kurs, så vi entrerede Krøgers Have i højt humør.
Vi blev placeret rigtig fint – lige ved baren, tæt (men ikke for tæt) på buffeten og lige foran musikken.
Musikerne i form af Karma Band kørte løs med et godt blandet repertoire og de som ønskede at svinge træbenet, havde rig mulighed.

Grillbuffeten var i kategorien som jeg vil kalde ”ok” – ikke nogen kulinarisk oplevelse, men det var muligt at blive mæt. Heldigvis fejlede barens sortiment ikke noget.

Som nævnt var vejrguderne ikke sønderligt venligt stemt, hvorfor temperaturen også blev reduceret betragteligt i løbet af aftenen – godt at der var rigeligt med tæpper – det var jo en have vi befandt os i…….
Det til trods var humøret hele aftenen højt og lattermusklerne blev rørt i rigeligt mål.

Sidst på aftenen (det blev lige koldt nok) gik de sidste deltagere (12-14 stk) på værtshus. Vi havnede på et rigtigt Vesterbro-værtshus – røgfyldt, ildelugtende, klisteret gulvtæppe og øl i hanerne. Super hyggeligt selskab, hvor de sidste gik hjem, da værtshuset lukkede. Det er jo heller ingen skam at gå, når man bliver smidt ud.
Alt i alt en hyggelig og festlig aften, men en anden gang skal vi nok ikke forlade os på det danske sommervejr.

På festudvalgets vegne, Mette

Spilleudvalgsformanden, Leon Aner Hansen hædrer formanden for klubben, Lars Jacobsen for hans lange formandsskab

Fødselsdagsfest

Lars Jacobsen hædrer Lars Jürgensen for hans trofastskab for klubben

Opdateret den 7. april

Af Lars Jacobsen,
Foto: Flemming Nielsen

”Efter 30 år viste Bowlingklubben igen, at en af de ting vi også er gode til, er at fejre mærkedage.

Her var 40 medlemmer samlet til vores fødselsdagsfest, der blev holdt i Valby, et kendt sted og der blev givet gaver til de medlemmer, der har været med gennem alle 30 år, Inge Nørregaard, Ulla Lund Nielsen, Eva Jürgensen og Lars Jürgensen, samt forfatteren.

Bowlingklubben havde ved et mindre festudvalg til lejligheden disket op med mad og drikke, og medlemmerne diskede op med godt og højtflyvende humør.

Overraskende blev der også givet formanden ære for det arbejde han har lavet for klubben, hvor der kun har været en enkelt formandsperiode af 2 år, hvor der var en anden ved roret.
Tak til medlemmer og bestyrelse gennem alle årene og medlemmerne var enige om, at med sådanne fester vil bowlingklubben kunne holde mange år endnu”.

Og så blev der skålet igennem

Og så blev gækken slået løs