Forbunds mesterskaber for oldboys/girls

I den forgangne weekend blev der holdt mesterskaber for dem, der er 50 og derover i individuelt og double.

Rækkerne for damer er opdelt i alderen fra 50 - 59 og fra 60+ og der op af.

Herrerne er opdelt fra 50 - 64 og fra 65+ og der op af. 🤨

I herrernes rækker var der desværre kun 2 fra klubben der deltog (Flemming og Henrik). Jeg synes at kunne huske der er betydelige flere, der er gamle nok til at stille op.🤨

Flemming og Henrik klarede desværre ikke cuttet. Så ingen herrer fra klubben i finalerunderne.

Vores damespillere var repræsenteret med 3 i de "unges" række (Camilla P, Karin og Helle) og 2 i den lidt ældre udgave (Susanne og Eva K).

Det var med stor succes.

De 3 unge og Eva klarer cuttet og blev blandt de 8 bedste i deres rækker og var derfor klar til kvartfinalen.

Desværre gik det ikke helt så godt for Susanne.

Doublerne blev afgjort efter kvalifikationsrunderne, og her vandt Karin og Camilla P  sølv. Sådan!!!

Nu var det tid til kvartfinalerne. Camilla P havde meldt afbud grundet arbejde.

For Helle gik det rigtig skidt, hun blev sidst i de "unges" kvartfinale. Til gengæld gik det super godt for både Eva og Karin, der blev klar til semifinalerne. 😀

Efter flot fight og en meget tæt semifinale måtte Eva desværre pakke sit grej sammen med en røvfuld på 1 kegle. Eva vandt en flot bronzemedalje. 👍

Karins semifinale endte heldigvis med,at hun avancerede til finalen efter super godt spil. Karin vandt med 220 kegler mod sin modstanders 206.

Tid til finalen. Puha hvor var det spændende at se på. Begge deltager leverede rigtig flot bowling.

Marginalerne var på Karins side. Hun vandt finalen med 227 kegler mod sin modstanders 215.

Så efter fantastisk flot spil hele vejen igennem mesterskabet vandt Karin guld. 🤩🤩🤩

Stort tillykke til alle 3 medaljetagere.

Tak til dem, der heppede.

På politiets deltageres vegne

Helle

Karin øverst på skammelen med beundrende blikke nede fra.
Stort til lykke med guldet.

Sølvmedaljer

Camilla P. mangler på billedet. Til lykke med sølvet Tøser.

Bronzemedalje

Til lykke med bronzemedaljen Eva

Tilskud til DM for Old Boys/Girls

Til alle klubber i det tidligere KBU

I forbindelse med DM for old boys/-girls i Lanes & Lounges den 4.-5.-6. oktober 2019, har jeg på vegne af samtlige –

i det gamle KBU-regi - klubber ansøgt om tilskud til dette arrangement og har fået accept på følgende:

50% af startgebyret, startgebyret udgør jfr.  DBWF’s  hjemmeside kr. 300,- pr. atlet, dette vil sige,

der er et tilskud at hente på kr. 150,- pr. atlet, der starter og gennemfører den indledende runde.

Tiltaget er udarbejdet med henblik på at få et større antal deltagere til DM i Tårnby, der er 4 startet med 36 spillere i hver start.

Tilskuddet vil blive udbetalt i Taarnby i løbet af spilledagen, kontant eller via Mobile-Pay.

Såfremt du ikke er den rette modtager af denne mail i din klub, så send den venligst videre til rette vedkommende.

Der er fortsat ledige pladser om fredagen, anvend nedenstående link for at komme på DBwF’s hjemmeside for

tilmelding.

Med sportslig hilsen