Påskestævne i World Cup Hallen

Påskestævne

World Cup Hallen indbyder til Påskestævne i dagene 9. – 12. april 2020. Stævnet spilles i følgende discipliner: single, double samt mixdouble.

Der spilles finaler i single, hvor disciplinerne, herredouble, damedouble og mixdouble afgøres i de indledende runder. Singlerækkerne spilles i 3 rækker. I alle rækker gives hdc. med 80 % i handicap op til 210 i snit.

Række 1 for spillere over 185 i snit - Række 2 for spillere mellem 150 – 184 i snit. Række 3 for spillere under 150 i snit.

Snittet pr. 30.11.2019 benyttes til indplacering i rækkerne samt udregning af hdc.

De 6 højeste resultater inkl. Handicap i de enkelte rækker går til finalen. Finalen afvikles som knockout, hvor dårligste serieresultat inkl. handicap udgår.

Man kan deltage lige så mange gang man vil. Det er ligeledes tilladt at

spille flere gange i double og mixdouble med en ny makker.

Der spilles 3 serier europæisk på samme bane

Det højeste resultat man opnår tæller som kvalifikation til finalen.

Uanset om man spiller single, double eller mixdouble tæller de 3 serier som kvalifikation til finalen i single.

Startgebyr kr. 140,- pr. 3 serier. Hvis man spil double / mixdouble tillægges der kr. 25 pr. spiller-

KBU Uddelingsforening yder kr. 50,- i tilskud til 1. start.

SENESTE TILMELDING 1. APRIL 2020

Der er følgende starter i stævnet

Torsdag, fredag, lørdag                              Søndag

kl. 12, 13, 14, oliering, kl. 16, 17              Kl. 11, 12, 13 – Finale kl. 14.30 (Der er plads til 24 spillere i hver start – søndag dog 36)

Præmier

For hver start i den enkelte række lægges der kr. 80 i præmiepuljen. De kr. 50 som det koster at spille double / mixdouble, går der kr. 40,- til præmier.

Nr.

Række 1 / 2 / 3

Double i D/ H

Mix Db.

40 %

50 %

30 %

15 %

20 %

10 %

5 %

Hvis der f.eks. er 75 spillere i Række 2 vil præmiepuljen være (75*80) = kr. 6.000, og præmiepenge i Række 2 vil således være: Nr. 1 kr. 2.400, nr. 2 kr. 1.800, nr. 3 kr. 900 nr. 4 kr. 600, nr. 5 kr. 300. Samme udregning sker i alle række.

I double / mixdouble kan man kun vinde én præmie med samme makker.

Tilmelding på www.worldcuphallen.dk eller på telefon 36 41 12 47 Spillere med licens under DBWF samt FSKBH og DFBU kan alle deltage. Oplys navn, klub samt snit ved tilmeldingen. Snit pr. 1.11.2019 gælder.

Startlisten kan du se på www.worldcuphallen.dk

Bemærk! vores køkken er kun åbent lørdag, øvrige dage serveres kun fastfood (pølser, toast, pomfritters).

Resultat fra Østmesterskab Senior

Foto og indlæg fra Camilla Poulsen

Karin og jeg fik guld i double

Desværre kunne jeg ikke holde guld hjem i single, så sølv.

Medalje til PI ved Østmesterskab

Tillykke til Karin og Camilla

Østmesterskab Senior Mix

Se invitationen - klik HER

Start til til Øst Cup 7. december i World Cup Hallen

Se hvornår der spilles - Klik HER

Øst Mesterskab Senior - Single / Double

Læs mere om stævnet - klik HER

Indbydelse til Åbningsstævne i Bowlernes Hal Grøndal

Åbningsstævne - KLIK HER

Herning Veteran Games

Invitation til stævnet - klik HER

Så er der igen medalje til PI

Camilla Poulsen med David Cronqvist fra Pin-crackers deltog søndag den 7. april i Øst Mesterskabet Mix i Tårnby, hvor de fik en 3. plads

De blev slået ud i semifinalen af Ravnsborg 405 mod 454.

Tillykke 🙂

Camilla Poulsen, PI og David Cronqvist, Pin Crackers fik bronzemedalje

Guld, guld og sølv

Guld, guld og sølv til Karin Winsløw og Camilla Poulsen, der deltog i Øst Mesterskab Oldies i weekenden 16. - 17. februar i World Cup Hallen. Karin og Camilla fik guld i Par. Guld til Karin og sølv til Camilla, som blev slået med 13 kegler af Karin i finalen. Camilla oplyste, at Karin havde spillet kanon godt hele dagen. STORT TILLYKKE 🙂

Øst/Vest Matchen

Øst/vest Matchen.

Tekst : Helle Hansen

Her i weekenden var vi 2 fra Politiets bowling klub der deltog i Øst /Vest Matchen i Odense.

Øst skulle forsvare pokalen som de vandt sidste år, hvor det var første gang denne bredde aktivitet foregik.
Efter en lang dag og flere forskellige spille formater hvor point føringen bølgede frem og tilbage og intet var afgjort før sidste kugle var kastet, endte det heldigvis med at Øst igen fik pokalen med over Storebælt.

Helle og Charlotte medvirkende til Øst sejr.