Danske Politimesterskaber i Bowling 25. maj 2020

Københavns Politis Idrætsforening har i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund hermed fornøjelsen at indbyde til De danske Politimesterskaber i bowling 2020.

Tid: Mandag den 25. maj 2020 med 1. start kl. 0900. (Bowlinghallen åbnes kl. 0800.)

Sted: Bowlernes Hal, Grøndal, Hvidkildevej 64, 2400 København MV tlf. 25747254
mail: lja003@outlook.dk hjemmeside: www.bowlerneshal.dk.

Discipliner: Individuelt (single) og par (double) – se propositionerne. Max. 90 spillere.

Startafgift: Kr. 380,- pr. spiller. Afgiften dækker deltagelse i både single og double, såvel damer som herrer (kr. 150,-), samt forplejning (kr. 230,-).

På tilmeldingslisten anføres også navn på doublemakker.
Anføres der ved tilmelding ikke navn på doublemakker, vælger vi doublemakker.

Kugler i bowlinghallen er til fri afbenyttelse, bowlingsko er inkluderet.

Tilmelding: Tilmelding skal ske senest den 14. april 2020 på mail til Christine Bertelsen CBE007@politi.dk og cc Lena Dahl lenadahl99@gmail.com

Indledende kampe kl. 0900 og kl. 1100. Ønske om starttidspunkt tilgodeses i videst muligt omfang.

Transport: Ved deltagernes egen foranstaltning.

Forplejning: Morgenmad serveres fra kl. 0815 til kl. 1100.
Frokostbuffet serveres fra kl. 1200 til kl. 1400. Der er inkluderet én stor sodavand eller lign. i frokosten.

Præmier: Der spilles om DPIF’s medaljer samt evt. ejendomspræmier.

Betaling: Startafgift m.v. indbetales til Politiets Bowlingklub v/Lena Dahl,

Som bankoverførsel til reg.nr.: 1551, konto nr.: 6169511. Der skal anføres afsender og PM i bowling.
Betalingsfrist 14. april 2020.

Ved afbud efter 10. maj vil det betalte beløb ikke blive refunderet.

Bemærk: Mesterskabet vil indikere om der fortsat vil blive afholdt DPM i Bowling, så kom nu med.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til København.

På foreningens vegne

Lars Jacobsen

Tilmeldingsliste DPM – Bowling 2020

København den 02. februar 2020

Nr.

Forening

Single

Double

Makker nr.

Ønsker

forplejning

HUSK! Tilmelding og betaling senest den 14. april 2020

Sendes til Christine Bertelsen CBE007@politi.dk cc til lenadahl99@gmail.com

Indbetalingskonto reg. 1551 konto nr. 6169511

Bemærk: Tilmelding til mesterskaberne vil indikere om der fortsat skal være DPM i Bowling, Så kom nu med til disse gode sociale aktiviteter.

Følgeskrivelse til DPM i Padborg

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

Telefon  35 21 92 70

5. marts 2019

Kære alle sammen.

I forbindelse med fremsendelse af indbydelsen til DPM i bowling i Kruså arrangeret af Padborg PI, får I hermed nogle praktiske oplysninger.

Det er et krav, at alle deltagere er medlem af PI – København.

Tilmelding på mail til cbe007@politi.dk

Der arrangeres indkvartering fra den 13. til den 14. maj – nærmere tilgår.

Afhængig af antal af deltagere vil transporten foregå i bus. Såfremt der ikke er nok deltagere, og det økonomisk ikke kan betale sig, vil transporten foregå i private biler.

Der gives et tilskud på 2 kr. pr. km + brobizz med 4 personer i bilen – jo færre i bilen jo mindre tilskud.

PI-Københavnafholder, udover tilskud til transport, udgifterne til startgebyr, overnatning og forplejning på stævnedagen.

VIGTIGT: Ønsker manIKKEat deltage i indkvartering eller spisning, SKALdette meddelesIdrætskontoret ved tilmelding.

Tilmelding og betaling til Idrætskontoret

SENEST DEN 4. APRIL 2019

På PI-Københavns vegne

Gunnar Nørager

Formand                                          /cb

Indbydelse til DPM 14. maj i Padbort

DANSKE POLITIMESTERSKABER I BOWLING 2019.

Padborg Politi Idrætsforening har i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund hermed fornøjelsen at indbyde til De danske Politimesterskaber i bowling 2019.

Tid:                Tirsdag den 14. maj 2019 med 1. start kl. 09:00. (Bowlinghallen åbnes kl.

08:00.)

Sted:              GrænseBowling, Harkærvej 13, 6340 Kruså

Hjemmeside: https://gransehallerne.dk/

Discipliner:    Individuelt (single) og par (double) – se propositionerne. Max. 90 spillere.

Startafgift:    Kr. 380,- pr. spiller. Afgiften dækker deltagelse i både single og double, såvel damer som herrer (kr. 150,-), samt forplejning (kr. 230,-).

På tilmeldingslisten anføres også navn på doublemakker.

Anføres der ved tilmelding ikke navn på doublemakker, vælger vi doublemakker.

Kugler i bowlinghallen er til fri afbenyttelse, bowlingsko er inkluderet.

Tilmelding:    Tilmelding skal ske senest den 4. april 2019 på mail til Jørgen Pedersen jpe012@politi.dk og cc kasserer Pia J. Falsig Uekermann pfa002@politi.dk

Indledende kampe kl. 09:00 og kl. 11:00. Ønske om starttidspunkt tilgodeses i videst muligt omfang.

Transport:     Ved deltagernes egen foranstaltning.

Forplejning:   Morgenmadsbuffet serveres fra kl. 08:00 til kl. 11:00.

Frokostbuffet serveres fra kl. 12:00 til kl. 14:00. Der er inkluderet én lille fadøl eller én stor sodavand i frokosten.

Præmier:       Der spilles om DPIF’s medaljer samt evt. ejendomspræmier.

Betaling:       Startafgift m.v. indbetales til Padborg Politi Idrætsforening v/ Pia J. Falsig Uekermann, som bankoverførsel til reg.nr.: 8065, konto nr.: 4076795 i Sydbank. Der skal anføres afsender og PM i bowling.

Betalingsfrist 4. april 2019.

Ved afbud efter 4. maj vil det betalte ikke blive refunderet.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til Kruså.

På Padborg Politi-Idrætsforenings vegne

Kim Meyer, Formand