Afskedsreception for Stine fra Idrætskontoret

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN INVITERER TIL STINES AFSKEDSRECEPTION

Så kom tiden, hvor Stine – Christine Bertelsen – går på pension efter mange år i Københavns Politi og senest 9 år på idrætskontoret.

Vi håber derfor, du vil komme og sige pænt farvel til Stine

Torsdag d. 3. september 2020 kl. 1400-1600

Efterforskningshuset, Teglholm Alle 1-3, 2450 København SV

Gunnar Nørager

Formand, PI - København

Su til pi-kbh@politiidraet.dk inden 25. august 2020

Virtuelt PI Corana run

Emne: Virtuelt PI - Coronarun - indbydelse

Hej alle.

St. Bededag torsdag den 8. maj 2020:

Skal du ud at rejse – næppe, eller i hvert fald nok ikke langt væk

Skal du til store familiefester og andre store sammenkomster – næppe

Skal du motionere – JA – SELVFØLGELIG J - så glæd dig til et fantastisk initiativ i disse meget atypiske Corona-tider:

Se Peter Wihans og de øvrige frivillige i Slagelse PI’s indbydelse til ”Virtuelt Corona Run 2020”.

Deltagelse: Gratis – følg anvisningerne i indbydelsen og efter tilmelding får du tilsendt startnr.

Resultater: Alt vedr. tilmelding/registrering, resultatlister, mailadresser mv. opfylder datareglerne.

Info: Der kommer mere info på hjemmesiden www.coronarun2020.mono.net

Program: Slagelse PI, DPIF og FL Reklame producerer program til arrangementet, og det vil for første gang nogensinde bliver leveret elektronisk via den linkede hjemmeside www.coronarun2020.mono.net og www.politisport.dk  men programmet leveres ikke som et trykt program til de alle aktive og arrangørerne.

Politiidrætten løber sammen – men hver for sig – og vi passer på hinanden og alle andre.

Jubilæumsfesten er udsat

PI har besluttet at udsætte jubilæumsfesten til næste år den 12. maj 2021. Alle tilmeldte vil få deres penge retur.

Indbydelse til PI`s 100 års jubilæumsfest den 20. maj 2020

Bowling Open 2020

Kære ole kjær Jacobsen

Jeg skriver til jer I Firmaidrætsforeninger med bowling på programmet for at slå en strike for Bowling Open 2020

Sidste år flyttede vi bowling ud af Firmaidræt Open og lavede selvstændig stævne for bowling, som nu ligger i bowlingsæsonen.
Det gentager vi i år med små korrektioner i spilform.
Du kan deltage i single og double og spille 4 serie og/eller du kan deltage i holdturneringen hvor du garanteres 4 serie - går du hele vejen til finalen kan du komme op på 6 serier.

Så der er masser af mulighed for at spille bowling og tilpasse det dit behov!

Se meget mere om Bowling Open her

Jeg håber I, i jeres forening, vil overveje at gøre Bowling Open til en del af jeres sæsonprogram. Kom og mød en masse spillere fra andre foreninger og dyrk sammenholdet!

Har I spørgsmål eller kommentar er I altid velkommen til at kontakte mig.

Brian York
Udviklingskonsulent og ansvarlig for åbne stævner
bry@firmaidraet.dk                  tlf. 2021 2569

P.s. Denne mail er sendt til foreningens formand og den kontaktperson jeg har kunnet finde på jeres hjemmeside.

Åbent Hus for nye golfspillere

POLITIETS IDRÆTSFORENING

KØBENHAVN

ÅBENT HUS

FOR NYE GOLFSPILLERE

på Værebro Golfcenter, Damstensvej 1, 3660 Stenløse

onsdag den 26. juni 2019 kl. 09.00

Golfafdelingen afholder med tilskud fra ”Støtteforeningen – PI Københavns Venner” åbent hus for nye golfspillere.

Det er en forudsætning, at du i forvejen er medlem af PI-København og arrangementet er rettet mod helt nye eller uøvede golfspillere.

Der er kun plads til 15 deltagere, så det er måske en ide at tilmelde

dig hurtigt, da tilmeldingerne bliver prioriteret i den rækkefølge, vi

modtager dem.

Det koster 50 kroner at deltage i arrangementet. Betalingen sker på

dagen, men tilmelding er nødvendig og bindende. Tilmelding skal ske til afdelingens kasserer Jesper Bangsgaard via Outlook jlb001@politi.dk

Du skal selv sørge for transport til og fra golfbanen. Golfudstyret medbringer du selv eller lånes på stedet. Vi stiller med en række medlemmer/kolleger, der ”tager sig af dig” efter den indledende undervisning med centerets professionelle træner.

Herefter får du mulighed for at bevæge dig ud på en rigtig golfbane.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest tirsdag den 11. JUN 2019.

For yderlige ring til formand Dan Berthelin, 5043 2885.

Golfafdelingen

Lufthavnens årlige mesterskab i gokart

Indbydelse til Det 12. åbne Lufthavnsmesterskab i Gokart - klik HER