Træningen starter tirsdag den 16. august kl. 17.

Kære alle

Håber at I har haft en god sommer, og brænder for at komme i gang med træningen.

Vi ses tirsdag den 16. august kl. 17 🙂

Info fra Golstrup Bowling Center

Vores sommer åbningstider for juni, juli og august er:

Mandag-torsdag 14-22

Fredag-lørdag 14-24

Søndag 12-18

Skabsleje skal betales eller opsiges senest den første uge i september, ellers bliver skabet tømt. Betalingen kan ske i hallen eller over netbank:

Reg. Nr. 3409 Konto nr. 12590806

Hvis der betales over netbank, SKAL der stå skabsnummer på betalingen plus i SKAL sende en mail til info@glostrup-bowling.dk hvori i skriver: navn, skabsnummer og beløb, ellers kan vi ikke se, at jeres skabsleje er blevet betalt.

OBS OBS OBS

Da herrernes 1. hold skal spille en udsat kamp på tirsdag den 1. marts,

vil der kun kunne trænes på banerne 5-8 fra kl. 17.00 til kl. 18.15.

På de øvrige baner vil der som sædvanlig kunne trænes fra kl. 17.00 til kl. 19.0

Gratis bowling i Glostrup hele juli

Hej Alle Formænd.

Vi er glade for at meddele, at vi i dag d. 1/7-21 åbner op igen og vi glæder os til at se jer alle

På grund af de Corona-nedlukninger vi har haft, vil vi gerne give ALLE vores klubmedlemmer fri bowling, alle dage, i HELE juli måned, altså udover jeres normale træningsdage kan alle komme hver dag. Der er mulighed for at bowle i hele vores åbningstid, der skal dog tages hensyn til betalende kunder.

Åbningstiderne i juli måned lyder således:

Mandag til og med Torsdag fra kl. 12:00 – 20:00

Fredag og lørdag fra kl. 12:00 – 24:00

Søndag fra kl. 12:00 – 18:00

Glostrup Bowling Center

Tirsdagstræning

Der er bestilt 5 baner i Grøndal Bowling Hal alle tirsdage fra kl. 17-19 i hele juni. Tilmelding er ikke nødvendigt, og vi vurderer behovet for flere baner fra gang til gang.

Træning i Grøndalscenteret

På tirsdag er der reserveret 5 baner i to timer fra kl. 17 - 19. Forhåbentlig nyolieret.

Der er stadig træning om tirsdagen 😊🎳

Der var ikke ret mange til træning i tirsdags. Inddeling af banerne og bordene virkede dog fint, så man overholder restriktionerne.

Sæsonstart tirsdag 11. august 2020

Kære bowlere

Efter så mange måneders pause brænder I sikkert efter at komme i gang med kuglerne. Vi starter tirsdag den 11. august kl. 17 -19. Håber at vi også kan få noget at spise, men det får I nærmere besked om.

Sæsonstart den 14. august

Formand Lars opfordrer til "sved-dryp" på bowlingbanerne fra den 14. august. Så find sko og kugler frem, og så ses vi lige pludselig 🙂

Politiets Bowlingklub har hjemmebane og træningssted i:

Glostrup Bowling Center
Diget 54, 1. sal
2600 Glostrup

Træningstid:
Tirsdag fra kl. 17.00 - 19.00

Der er normalt tilknyttet træner 2 gange om måneden.

Klubben deltager med 7 hold i turneringer.
Se under holdene på hjemmesiden.

Det sociale:
Klubben lægger stor vægt på det sociale, og samles altid efter træningen til fællesspisning og socialt samvær.

Den 2. tirsdag i måneden samles alle efter træning, og her giver bestyrelsen information til medlemmerne, og modtager naturligvis også informationer fra medlemmerne.

Spilleudvalget:
Udvalget forsøger hver den 3. tirsdag i måneden at fordele spillerne således, at ikke alle altid spiller sammen til træningen.
Det sker ved at der trækkes lod om banerne, og dermed opnår medlemmerne et bedre kendskab til hinanden, hvilket har stor betydning for det sociale.

Klubmesterskaber og afslutning
Sæsonen afsluttes med et klubmesterskab og afslutningsfest, som regel en lørdag i maj måned.

Juleafslutning
Juleafslutning i klubben afholdes normalt den 1. tirsdag i december måned.