Sæsonstart den 14. august

Formand Lars opfordrer til "sved-dryp" på bowlingbanerne fra den 14. august. Så find sko og kugler frem, og så ses vi lige pludselig 🙂

Politiets Bowlingklub har hjemmebane og træningssted i:

Glostrup Bowling Center
Diget 54, 1. sal
2600 Glostrup

Træningstid:
Tirsdag fra kl. 17.00 - 19.00

Der er normalt tilknyttet træner 2 gange om måneden.

Klubben deltager med 7 hold i turneringer.
Se under holdene på hjemmesiden.

Det sociale:
Klubben lægger stor vægt på det sociale, og samles altid efter træningen til fællesspisning og socialt samvær.

Den 2. tirsdag i måneden samles alle efter træning, og her giver bestyrelsen information til medlemmerne, og modtager naturligvis også informationer fra medlemmerne.

Spilleudvalget:
Udvalget forsøger hver den 3. tirsdag i måneden at fordele spillerne således, at ikke alle altid spiller sammen til træningen.
Det sker ved at der trækkes lod om banerne, og dermed opnår medlemmerne et bedre kendskab til hinanden, hvilket har stor betydning for det sociale.

Klubmesterskaber og afslutning
Sæsonen afsluttes med et klubmesterskab og afslutningsfest, som regel en lørdag i maj måned.

Juleafslutning
Juleafslutning i klubben afholdes normalt den 1. tirsdag i december måned.