Sæsonens PI-bowler 2014.

Årets PI’er  blev offentliggjort ved vores storslåede afslutningsfest den 24. maj 2014 .

Valget blev vores formand gennem mange år Lars Jacobsen.

Årets bowler 2014 er Lars Jacobsen.
Årets bowler 2013 var Tommy Johansen.
Årets bowler 2012 var Flemming Nielsen.

Lars Jacobsen her sammen med dame 1 på en af de mange ture til Jylland.

PROPOSITIONER FOR SÆSONENS PI-BOWLER

Sæsonens PI-Bowler kåres hvert år og tildeles hæder.

Sæsonens PI-Bowler kåres første gang til afslutningsfesten 2012.

Sæsonens PI-Bowler kåres efter indstilling af klubbens medlemmer ved afgivelse af formuleret begrundelse.

Sæsonens PI-Bowler foreslås ud fra nedenstående kriterier:

• Et medlem, der har gjort noget ekstraordinært for sit hold i sæsonen.

• Et medlem, der har gjort noget ekstraordinært for klubben i sæsonen.

• Et medlem, der i sæsonen har udviklet sit spil til glæde for medlemmet og klubben.

• Et medlem, der spillemæssigt har haft afgørende betydning for sit hold i sæsonen.

• Et bestyrelsesmedlem, der har gjort noget ekstraordinært for klubben i sæsonen.

• Et spilleudvalgsmedlem, der har gjort noget ekstraordinært for hold/ene i sæsonen.

• Andre, der har gjort noget ekstraordinært for klubben i sæsonen.

Sæsonens PI-Bowler kan således foreslås ud fra såvel spillemæssige, sociale som administrative ekstraordinære indsatser i sæsonen.

Det medlem, eller anden, der af øvrige medlemmer får flest stemmer, kåres som Sæsonens PI-Bowler med dertil hørende hæder.