Beretning fra opstartsfesten

”I’m singing in the rain, just singing in the rain….”
Sådan lyder omkvædet i en gammel kendt sang, men i vores tilfælde skulle det nok bare ændres til ”we’re drinking in the rain, just drinking in the rain…..”. Vejrguderne havde efter en lang, tør og varm sommer, besluttet, at nu skulle det være slut. Lørdag d. 25/8 oprandt og Opstartsfesten skulle løbe af stablen – i regnvejr!

Velkomstdrinken medbragte vi selv og skulle indtages udenfor restauranten. Til vores held var der et stillads på den modsatte side af gaden – så var det trods alt knap så vådt.

Nu skal der jo heldigvis mere til at så PI bowlere ud af kurs, så vi entrerede Krøgers Have i højt humør.
Vi blev placeret rigtig fint – lige ved baren, tæt (men ikke for tæt) på buffeten og lige foran musikken.
Musikerne i form af Karma Band kørte løs med et godt blandet repertoire og de som ønskede at svinge træbenet, havde rig mulighed.

Grillbuffeten var i kategorien som jeg vil kalde ”ok” – ikke nogen kulinarisk oplevelse, men det var muligt at blive mæt. Heldigvis fejlede barens sortiment ikke noget.

Som nævnt var vejrguderne ikke sønderligt venligt stemt, hvorfor temperaturen også blev reduceret betragteligt i løbet af aftenen – godt at der var rigeligt med tæpper – det var jo en have vi befandt os i…….
Det til trods var humøret hele aftenen højt og lattermusklerne blev rørt i rigeligt mål.

Sidst på aftenen (det blev lige koldt nok) gik de sidste deltagere (12-14 stk) på værtshus. Vi havnede på et rigtigt Vesterbro-værtshus – røgfyldt, ildelugtende, klisteret gulvtæppe og øl i hanerne. Super hyggeligt selskab, hvor de sidste gik hjem, da værtshuset lukkede. Det er jo heller ingen skam at gå, når man bliver smidt ud.
Alt i alt en hyggelig og festlig aften, men en anden gang skal vi nok ikke forlade os på det danske sommervejr.

På festudvalgets vegne, Mette

Opstartsfest

Opstartsfest lørdag d. 25. august 2018

Kære alle I gæve bowlingspillere,

I inviteres hermedtil opstartsfest, som vi holder i Krøgers Have på
Pile Allé, Fr.berg.

Her har vi booket bord til os kl. 18.00 til lækker grillbuffet og musik ved
Karmaband.Vi mødes uden for kl. 17.30 til en lille velkomstdrik.

Til dette fantastiske arrangement vil der være en mindre egenbetaling,
som vi forventer, vil være ca. 100 kr - kan dog øges ved mange
tilmeldinger (hvilket vi selvfølgelig håber på).
Drikkevarer vil være for egen regning.

Tilmelding skal ske til festudvalget senest 5. juli 2018

Tilmelding er bindende og 100 kr betales umiddelbart på MobilePay.
Vi glæder os til at feste med jer og ønsker jer alle en god sommer.

Festlige sommerhilsner fra festudvalget
Henriette (tlf.nr. 2065 2326)
Henrik (tlf.nr. 3012 8978)
Jens og Mette (tlf.nr. 2320 3044)

35 ÅRS Fødselsdagsfest.

Festskribent : Klaus Schmidt.

Skærtorsdag d. 29. marts 2018 afholdt PI Bowling 35 års Jubilæums Stævne, med efterfølgende fest.

Bestyrelsen havde inviteret til bowlinghygge kl. 12 i hallen i Glostrup. Der var stort fremmøde, hvor alle var mødt ind med godt humør og en dejlig stemning, på trods af at det var i påsken hvor mange måske havde andre gøremål. Super !!!
Spilleudvalgets formand Leon og Formand Lars bød velkommen og instruerede i spilleform og holdopdeling. Alle var blevet seedet i tre klasser, og den efterfølgende lodtrækning satte alle holdene, så en fra hver seedning kom på hvert hold - altså tremands hold.
Spilleformen var med eet slag pr. spiller pr. gang, hvilken gav en masse udfordringer og hygge på holdene, specielt når man skulle ud at samle en split op man ikke slev havde sat, og omvendt.
Alle kæmpede der bedste de havde lært. Dette tydeligvis også på tværs, med hånlige bemærkninger og lignende til de konkurrerende hold - hyggeligt var det i hvert fald.

Efter et par timer var spillet overstået, og man hyggede sig i hallen inden turen gik til "Strandens Forsamlingshus" i Brøndby Strand, hvor aftenens jubilæumsfest skulle afholdes.
Der var heldigvis en del "påhæng" der havde takket ja til at feste med os bowlere - dette gjorde bare festen endnu mere hyggelig.
"Strandens Forsamlingshus" viste sig som et fantastisk hyggeligt sted at feste - dejlige rammer - sødt personale - god mad (Italiensk buffet). Leon havde købe masser af vin, så ingen så ud til at mangle.
Enkelte fik da også så hatten passede, med en utrolig støjende adfærd til følge. Tak til Heidi's fantastiske dejlige smittende latter :-)

Klubbens takkede Lars Jacobsen for hans 35 års utrættelige virke for klubben, heraf 33 år som formand - på den konto høstede Lars et par gode flasker vin, samt et stort fortjent bifald og masser af skålsange.

Spilleudvalget havde sørget for masser af spillepræmier, der blev delt ud til højre og venstre. Nr. 1 - 2 og 3 fik selvfølgelig medaljer som vel fortjent. Efterfølgende en masse præmier i form af dejlige plaider til hold med "fantastiske" præstationer. Præmier til hold med mest svingende præsentation, tættest på 900 på halvvejen, absolut dårligste og mange andre kriterier. Det var i det hele tage rigtig hyggeligt.
Det 4. bedste hold, der præsterede 2088 og spillede helt fantastisk fik ikke en sk.. - så der er ikke megen rimelighed i fordelingen (gæt selv hvilket hold jeg var på) !!

Tak til alle for en fantastiks dag.

Glade vindere.