Holdsammensætning 2019

Klaus Schmidt

Guld til Herre 2- indlæg fra Lars Formand

Herre 2 høstede Guld i 3 division🙂

Ved en forrygende spændende sidste kamp i Grøndal, Bowlernes Hal, vandt herre 2 guld i den afgørende kamp mod rækkens nr. 2 Grøndal.

2. holdet havde et forspring på 12 point, og skulle lave 8 af 24 mulige point i kampen.

I 1. serie blev der hentet 2 point i 2. serie 4 point, og da der i 3 serie blev hentet de sidste 2 point, kunne holdet slappe af, og Grøndal vidste de have tabt slaget, hvorfor vores 2. hold vandt sidste serie med alle 6 point, og vandt derfor også kampen med 14 - 10.

Sejren kan i stor udstrækning også tilskrives, at Jens-Erik spillede helt forrygende med 884 væltede kegler, og med Leon som nr. 2 med 779, så det trak godt op.

Så GULD - GULD - GULD til holdet. 😀😀

Stort tillykke til os.

Referat fra herrernes 2. hold udfærdiget af Leon Hansen

Herrernes 2. hold tog i weekenden forskud på påsken og delte æg ud

Vi skulle møde Partner 2009 som lå på 4. pladsen hvor vi lå på 3. pladsen i 3. div. øst.
De fik ikke et ben på banen og vi vandt suverænt 24-0 med 4.530 kegler.

Det er ny rekord for 2. holdet såvidt vi husker men ihvertfald i denne sæson hvor det også samtidig er den højeste score i 3. div. i alle sæsonens spillede kampe. Ikk’ så ringe endda.
Alle mand var klart over 700 kegler.

Om søndagen skulle vi møde Ellipsen og vi kom med stor selvtillid, men lige lidt hjalp det.
Efter ½ serie fik bane 16 et større sammenbrud og kunne ikke repareres lige med det samme, hvorfor vi blev enige om at aflyse kampen.

Ny kamp er fastsat til tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19.00 hvor vi håber at mange fra klubtræningen bliver og hepper på drengene.

Referat af Herrernes 2. hold i weekenden af Leon Hansen

Vi lagde hårdt ud i week-enden med at skulle møde de 2 absolutte tophold i 3. division.

I lørdags mødte vi Grøndal i Glostrup. Vi var heldigvis 7 mand så ingen nåede at blive nervøse over at Henrik sad i Grøndal og ventede på os andre.

Med lidt forsinkelse kunne vi starte den spændende kamp. Vi var bagud med 6-12 efter 3 serier og med ca. 60-70 kegler i 9. rude i 4. serie, men miraklernes tid er åbenbart ikke forbi. Grøndal formåede at misse 5 10’er ruder og dermed kunne begge trioer notere sig for en sejr på hhv. 8 og 9 kegler således at kampen endte 12-12 mod divisionens nr. 2.

Søndag troppede vi alle op i Køge og skulle møde divisionens tophold, Fakse Ladeplads. Inden kampen talte vi om, at det blev en svær kamp og det viste sig at være rigtigt, men vi havde heldigvis de små marginaler på vores side.
1. serie blev spændende i 10. rude for den ene trio, da Henrik som sidste mand skulle kaste mod en nervøs spiller fra Fakse. Henrik havde strike i 8. og 9. rude, men modstanderen skulle ‘blot’ spare så havde vi tabt. Fakse startede med en 9’er og Henrik fulgte op med endnu en strike, herefter missede Fakse og nu skulle Henrik ‘blot’ lave 2 strike mere. Det klarede Henrik som den selvfølgeligste ting i verden og dermed vandt vi serien med én kegle, hvilket betød 6-0 til os. Godt gået Henrik.
2. serie taber vi 0-6
3. serie vinder vi 4-2
En dramatisk 4. serie ender med at Kim Niegsch og Fakse spilleren skal afgøre det i 10. rude. Fakse spilleren lagde ud med en 9’er og det samme gjorde Kim. Begge sparer af i fin stil. Så tror jeg nok begge rystede lidt på hånden og Kim lavede en 6’er, så det var lidt øv, for nu skulle Fakse blot vælte 9 kegler for at vinde. Men det kan være svært når man skal og han nøjedes venligt med kun at vælte 7 kegler hvorfor vi vandt med én kegle.
Dermed vandt vi kampen over topholdet med 16-8.

Fakse så ikke så glade ud i caferiaet medens vi nærmest havde en fest

Læren af denne week-end må være: GIV ALDRIG OP FØR SIDSTE KUGLE ER KASTET

Holdsammensætning 2018