Holdsammensætning 2019

1. herrer
 
René Petersen
Arne Rasmussen
Steffen Boie Petersen
Kim Pedersen
Mads Frørup Petersen  (klubmesteren)
Ole Olesen
Jens-Erik Carlsson
Lars Jacobsen

Herre 1.s tur til Bornholm

Holdsammensætning 2018

Mads Frørup Petersen

Arne Rasmussen

Rene Petersen

Jaques Oder

Steffen Boie Petersen

Jørgen Jonassen

Kim Pederen

STORT TILLYKKE til 1. Hold Herre

Herrernes 1. hold skulle spille sidste kamp i dag hvor de skulle møde topholdet fra SØB.
 
SØB skulle have 18 point for at få guld og rykke op i 1. division medens vi skulle have 18 point for at få bronze.
 
Vi havde 3 afbud så vi måtte stille op med Leon fra 2. holdet, så alt i alt synes vi ikke at have de store chancer for at tage bronzen for næsen af GBK.
 
Vi lagde godt fra land med 6 point og 1222 kegler på trods af at Leon først skulle spille sig varm. Det gav SØB et knæk da de nu vidste at de skulle vinde de sidste 3 serier med max. point.
2. serie blev en spændende en af slagsen, hvor vi vandt 4-2 med 1193 kegler mod deres 1170. Hermed kunne SØB ikke vinde guld, men vi kunne stadig vinde bronze hvis vi nappede 8 point i de 2 sidste serier.
3. serie tog vi rent med 6-0 og 1217 kegler, så nu gjaldt det om at score 2 point i den sidste serie hvilket vi var klar over godt kunne være svært mod topholdet.
Det viste sig bestemt heller ikke nemt, men i 10. rude fik Arne, Leon og Christopher sat tingene på plads og vandt med 596-575. Den anden trio med Kim Pedersen, Kim Niegsch og Mads tabte med 606-641 så sammenlagt endte kampen med en sejr til os på 18-6 hvilket lige netop gør at vi vinder bronzen.
 
Iflg. bowlingportalen bliver vi nr. 4, men den tager ikke hensyn til indbyrdes kampe og her var vi bedst mod GBK med 26-22, så uha det var snert.
Unionen troede ikke rigtig på os og havde sendt medaljerne til Køge hvor GBK spillede, så efter præmieoverrækkelsen afleverede vi pænt kopimedaljerne tilbage, så vi må vente med de rigtige medaljer til senere.
 
Super flot af vores 1. hold at spille sig op og vinde bronzemedaljer efter en dårlig start på sæsonen.