Holdsammensætning 2019

Glade vindere.

Kamreferat Dame 1.

Tekst og foto : Camilla Rasmussen

Endelig kom vi til afslutningen på den spændende sæson 2017/18 søndag d. 15/4 kl. 15 i Grøndal.

Sæsonen startede lidt usikkert, da flere spillere havde meldt afbud til nogle af de første kampe. Det gjorde, at vi hele sæsonen har kæmpet for at hale ind på toppen af rækken.

Inden sidste runde lå vi nr. 1 med 11 point ned til nr. 2 (Pin-Crackers), som havde 10 point ned til nr. 3 (Ravnsborg)

Pin-Crackers og Ravnsborg skulle mødes i sidste kamp kl. 9, og vi skulle først selv i ilden kl. 15 samme dag.

Mads Melchiorsen var lige så spændt som os og tog i hallen for at se kampen og opdaterede os efter hver serie. Drømmescenariet udspillede sig, og Pin-Crackers og Ravnsborg gav hinanden kamp til stregen, og kampen endte 20-28.

Vi havde nu store muligheder for at vinde rækken, da vi kun skulle have 10 point af de 48 vi skulle spille om for at få guldet om halsen.

Vi havde et fantastisk veloplagt publikum, som var mere end klar til at heppe os til en sejr.

Vi lagde hårdt ud og vandt første serie 8-0. Da næste serie bød på endnu en 8-0 var guldet hjemme og dermed en tur i ligaen. De sidste 4 serier var nu ren formalitet, men holdet holdt fokus og leverede underholdning til de fremmødte heppere.

Vi vandt kampen 48-0 og det er første gang efter Stine og Camilla R. er startet i klubben, at vi har givet et æg.

Godt humør og fightervilje har været kendetegnet for denne sæson og holdet er vokset helt enormt og har fundet sammen på et helt andet plan end før. Det bliver spændende, hvad næste sæson i ligaen byder på.

Efter en noget tam præmieoverrækkelse i Grøndal forlod vi hallen, da vi blev informeret om, at de lukkede om lidt.

Nogle fra holdet og de fleste heppere vendte næsen hjemad, men resten tog til Copenhagen pool & snooker house, hvor vi var inviteret hen for at spise og fejre.

De stod klar til at ønske os tillykke og havde sat shots klar. Selvom det var søndag skulle medaljen fejres med en skål eller 2. :-)

Tusind tak for den fantastiske sæson med fightervilje, sammenhold og ikke skønne heppere, der har fulgt os gennem både gode og mindre gode kampe.

Tak til de fantastiske heppere fra herre og dame 2 samt andre spillere fra klubben og ikke mindst flere familiemedlemmer, som var mødt op i Grøndal for at heppe os til GULD.

Vi ses i ligaen!!!!!!!!!