Vinderne af Stationsturneringen 2019

Vinderne af DPM 2019

Vinderne af DPM 2019

Finalisterne ved Klubmesterskab 2019

Finalisterne ved Klubmesterskab 2019

Afslutning på sæson 2019 - Formandens beretning til PI-bladet

Se formandens beretning - klik HER

Årsberetningen 2018 v/ Lars Jacobsen

AFDELINGSBERETNING TIL PI’S ÅRSBERETNING

 

 

AFD:              Bowlingklubben

 

 

Ved udgangen af 2018 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

 

Formand:                                         Lars Jacobsen

 

Næstformand:                                  Klaus Schmidt

 

Kasserer:                                          Stig Baasch

 

Sekretær:                                         Anne Neven Nygaard                 

 

Spilleudvalgsformand:                     Leon Aner Hansen

 

Bestyrelsesmedlem:                        Pia Bendt

 

Suppleant:                                        Heidi Kondrup Rasmussen

 

Spilleudvalg:                                    Susanne Steffensen

 

Intern Revisor:                                 Stine Melchiorsen

 

 

Det årlige afdelingsmøde blev afholdt den 13. marts 2018 og der var fremmødt 28 medlemmer.

 

Forsamlingen genvalgte følgende medlemmer til bestyrelsen:

 

 

Formand:                                         Lars Jacobsen

 

Sekretær:                                         Anne Neven Nygaard

 

Bestyrelsesmedlem:                        Pia Bendt

 

Alle for 2 år.

 

Suppleant:                                        Heidi Kondrup Rasmussen

 

Spilleudvalg:                                    Susanne Steffensen

 

Intern Revisor:                                 Stine Melchiorsen

 

Alle for 1 år.

 

 

For Politiets Bowlingklub var 2018 et lidt særligt år, idet Bowlingklubben kunne fejre deres 35 års fødselsdag.

Dette bar afdelingsmødet også lidt præg af, valgt til dirigent blev næstformanden, der roligt og myndigt førte os gennem mødet.

Formanden aflagde sin beretning, uden de helt store overraskelser, hvilket også kan være svært med en klub i god balance, og med den meget stabile medlemsskare og seriøse bestyrelse.

Der blev stille ganske få spørgsmål og givet svar til dette uden anledning til bemærkninger, hvorefter beretningen blev godkendt.

Kassereren aflagde herefter sin beretning, og uden store kommentarer rettede han også en tak til det samarbejde, han har med vores interne bogholder, Arne Rasmussen, der varetager det bogføringsmæssige, samt en tak til den Interne revisor, Stine Melchiorsen for hendes deltagelse.

Regnskabet og efterfølgende budget godkendt uden kommentarer.

Fødselsdagsfest

Denne dag, fredag den 6. april 2018, der er den officielle fødselsdato, kunne ikke helt komme i spil til selve fejringen, men alle klubbens medlemmer var inviteret til et særligt stævne, hvilket 36 havde modtaget udfordringen til, og stævne og efterfølgende fest blev afholdt Skærtorsdag den 29. marts 2018 med spil kl. 1200 – 1400 i Glostrup Bowlingcenter og efter nogle ”svedige” timer med meget flot spil, blev alle sendt i omklædningsrummet, for at de kunne møde til Jubilæumsfesten, der med 46 deltagere blev afholdt i forsamlingshuset ”Ved Stranden” i Brøndby, hvor der vær dækket op for et værdigt jubilæum.

Stor tak til alle deltagere, taler, gaveregn og ikke mindst arrangørerne.

Særlige Højdepunkter.

Aldrig så snart man har skrevet en beretning skal man igen til at skrive om aktuelle højdepunkter, og det er ikke så dårligt endda.

Den 18. marts 2018, deltog Anne Neven Nygaard, Karin Winsløv og Heidi Kondrup Rasmussen i old Girls-stævnet i Køge, og med afviklingen af de 12 serier i alt, blev der sat ny dansk rekord med 2.746 væltede kegler, hurtigt omregnet til 228,8 kegler pr. serie, på godt jysk: ”ik’ så ringe endda”, og stort tillykke.

Turneringen:

Damerne:

Så kørte elevatoren igen for damerne, 1. holdet leverede en sublim indsats i 1. division, afgav et par point hist og her, tabte ingen kampe, og er nu rykket i Ligaen igen.

Efter lidt over halvdelen af kampene i sæsonen 2018 – 2019, har holdet gjort det fremragende, og ligger midt i rækken, og efter at have mødt de absolutte tophold flere gangen, og mangler dem fra den tunge ende, ser det ud til at blive en god sæson.

Oprykningen til Ligaen for 1. holdet, gav plads til vores 2. hold, der blev rykket op i 1. division.

Sæsonen i 2. division der sluttede i maj 2018 hvor holdet med en fantastisk slutspurt hentede flotte sølvmedaljer.

Udfordring med oprykningen har fået holdet til at vokse og pigerne har vist, at når det nu skal være, så lad det være. Holdet har vist, at de kan og ligger i øjeblikket midt i rækken, og bider skeer med bl.a. de hold, der i forrige sæson rykkede ud af ligaen.

 

Herrerne:

Herrernes 1. hold gav favoritterne en lærestreg i sidste turneringskamp. Ikke blot tog de guldmedaljerne af modstanderne, men tog selv bronzemedaljerne, så kan man lære, at en turnering først slutter efter sidste kamp.

Holdet er i denne sæson komme lidt skævt fra start, men skuden er ved at få rette retning igen, og der er sat en kurs mod noget højere, så godt at der er kommet styr på holdet, der i skrivende stund ligger nr. 3 i en række på 10 hold.

Herre 2 sluttede som nr. 6 af 8 hold, men er i år lidt længere sm nr. 4 af 9 hold, og der er mere i vente.

Herre 3.s sæson var præget af udlån til højere hold men sluttede alligevel som nr. 5 af 8 hold. Nu er der ro på holdet og i øjeblikket fører holdet den række de er i altså nr. 1 af 8 hold.

Tilgang til Bowlingklubben har givet mulighed for at tilføje 3 mandshold på både herre og damesiden, hvor dame 3 ligger som nr. 6 af 6 hold, mens herrernes 4. hold er placeret som nr. 3 af 9 hold.

Spændende om alle hold kan klare pusten, vores spilleudvalg har travlt når der pludselig er 8 hold at holde styr på i stedet for de foregående års 6 hold, men der gøres et godt stykke arbejde på ”kontoret”.

Danske Politi Mesterskaber:

Endnu et år, hvor antallet af deltagere ikke helt levede op til forventningerne, men igen med P.I. København som storleverandør af deltagere, og tak for det.

Der blev leveret flot bowling, og P.I. København, løb igen med halvdelen af medaljerne, idet

 

Dansk Politi Mester 2018 kvinder single

Lena Dahl

Dansk Politi Mester, kvinder double

Lena Dahl og Anne Marker

Stort tillykke med mesterskaberne.

Herrerne blev single, Torben Brejnberg, Esbjerg og double blev Carsten Gydesen og Jørgen Petersen, Padborg.

 

Stationsturneringen:

Vi nærmer os et jubilæum på stationsturneringen, og udvalget er glade for, at vi holder på, der blev i 2017 – 2018 afviklet de traditionelle 5 runder, med en efterfølgende afslutning, og deltagelse af 12 hold.

Vinderne blev:

                                           Mesterrækken: Pensionisterne

                                           A – Rækken: Bellahøj 4

 

                                           Herremester: Kim Christensen – Bellahøj

                                           Damemester:                      Lena Dahl – Pensionisterne

Dejligt at i holder ved, og i år er der startet en ny turnering, med 11 hold i 2 rækker, og der er allerede lavet mange fine resultater.

Årsafslutningen:

Den helt store tradition er klubbens årlige juleafslutning, og igen i år ingen grund til at ændre på det, når alle er tilfredse med afviklingen af et ”julespil” og julefrokost efterfølgende. En afvikling som spilleudvalget i samarbejde med et ad hoc-udvalg af Mette og Jens tog sig af, og det klappede, og stor tak for det.

 

Fremtiden

Sidste år blev der i beretningen sat flere spørgsmålstegn, specielt omkring eksistensen af Glostrup Bowlingcenter.

Det er alt for tideligt at fjerne det, vi er blevet sat noget i udsigt, med at ”vi fortsætter” men ingen tidshorisont, så lidt at tænke på for de, hold, der er i hallen og ikke mindst vores klub, som er den absolut største klub på stedet.

Ingen beretning uden en stor tak til alle de, der er med til at få tingene til at fungere, derfor tak til bestyrelsen, spilleudvalget, intern revision og bogholder, i gør arbejdet let for en formand, og jeg ser, at bowlingklubben har muligheder fremover, med de daglige udfordringer, der kommer.

Også en stor tak til Forretningsudvalget i P.I. København, vores uundværlige Stine på kontoret, ja jer alle, der altid er klar.

Vores forpligtigelser med artikler og aktiv deltagelse i bestyrelsesmøder, politiskolen m.v. er selvfølgelig noget vi skal efterleve, og det gør vi gerne, når vi bliver hjulpet så godt i vej, so vi gør.

 

På Bowlingklubbens vegne

Lars Jacobsen

Afd. formand

Beretning nr. 35

Guld, sølv og bronze

Årsberetning 2017 v. Lars Jacobsen