Træning i aften

Stine har tjekket med Glostrup Bowling Center, og de har oplyst at PI-bowlerne og to medarbejdere er de eneste i aften i bowlinghalllen. Så kom trygt til træning.

Ny formand ny mailadresse

Den nyvalgte formand (ikke forkvinde 😠) Anette Elling har valgt at oprette en ny mailadresse til brug for bowlingmails anetteelling@beskedboks.dk  Den bedes man benytte.

Anettes telefonnummer er forkert på medlemslisten, og er rettelig 51896652

Har man rettelser til Medlemslisten så send dem venligst til mig, så vil I snarest få en opdateret liste.

Har I iøvrigt noget der skal formidles hurtigt til medlemmerne i denne  kritiske tid, så send mig en besked, og jeg vil ASAP lægge det på hjemmesiden.

Information til alle medlemmer

Kære alle medlemmer.
Jeg er blevet kontaktet af Stine, der har oplyst, at hun efter at være kommet hjem fra afdelingsmødet, havde fået det dårligt og havde influenzalignende symptomer.
Dette er ikke med Corona lignende, men influenza kan være ondartet, og da vi har medlemmer og pårørende i “Den farlige Alder” vil vi blot informere.
Stine har talt med lægen, der ikke har fundet det nødvendigt at teste for Covid19.
Hun har det godt og har oplyst at hun ikke har været i kontakt med potentielle smittebærere.

Dette blot til orientering.

Alle aktiviteter er lukket for bowlingafdelingen frem til og med den 27. marts, dette gælder både for træning og holdkampe.
Dette er ligeledes for stationsturneringen den 26. marts 2020

Glostrup bowling Center er orienteret.

Lars

Navn på bowlingbluse

Har du lyst til at få dit navn trykt på din spillebluse, så indsamler Dorte igen på tirsdag den 17. december. Blusen afleveres i en pose med det navn, som skal figurere på blusen. Det koster 35 kr. pr. bluse. Blusen kommer retur tirsdag den 7. januar 2020

Sparetrænings konkurrence

Jeg har tænkt at det vil være en god ide at lave en lille konkurrence, hvor man også får trænet sine spare. Konkurrencen slutter ved vores juleafslutning, hvor vi ved lodtrækning finder vinderne.

I første omgang træner vi 7’eren og 10’eren. Senere kan vi lave andre konkurrencer, hvor vi forsøger at spare andre opstillinger.

For at kunne deltage i lodtrækningen, skal man spare den givne opstilling 10 gange i træk. Man får tildelt et antal ”handicap spare” alt efter ens snit fra sidste år.

”Slagsedlen” hentes hos Rene efter 18:30, hvor man får tildelt ”handicap sparene” og får at vide hvilken opstilling man skal spare 10 gange i træk. Når man sparer noterer man det med et hak i feltet, hvis man misser og har handicap sparer tilovers noterer man det med en lodret streg og hvis man ikke har flere sættes en vandret streg. Hvis man ikke kan nå de 10 gange, behøver man ikke fortsætte og hvis der er mere tid, kan man få byttet sin seddel. Alle sedler bedes returneret, da jeg gerne vil lave lidt statistik, men det er kun dem med 10 sparer, kommer med i posen til lodtrækning.

For at sætte maskinen op til at træne specielle opstillinger, skal man starte med at ”stoppe spillet” man er i gang med. Så skal man ”åbne bane for spil” og vælge ”Træning”. Så kommer der et billede op, hvor man ud for den enkelte spiller skal trykke på keglerne på keyboardet, for at vælge hvilken kegle man gerne vil spare. Når man trykker ok, vil banen selv skifte keglerne ud, så pas på med at spil samtidigt med at I trykker på ok.

Jeg vil med glæde hjælpe jer med at blive bedre til sparespillet, så hvis I har spørgsmål må I endelig komme og sige det, så kikker vi på det. Uanset hvad vi finder ud af, skal I dog forvente at jeg kræver at I bruger pilene til at spare efter, at I sparer 10’eren over 3. eller 4. pil.

Med bowling hygge

Stine Melchiorsen 1
Susanne Steffensen 4

Navn på bowlingbluse

Har du lyst til at få dit navn trykt på din spillebluse, så indsamler Dorte igen på tirsdag den 19. november. Blusen afleveres i en pose med det navn, som skal figurere på blusen. Det koster 35 kr. pr. bluse.

Klubmøde tirsdag 27. august

Kære bowlere.

Sæsonens første klubmøde afholdes på tirsdag. Kom og vær med, og sæt dit præg på mødet, og måske klubben.🙃

Navn på spillebluse

Tirsdag d. 12. februar indsamler jeg næste gang bluser til navne tryk.

Husk at aflevere jeres bluse/r i en pose med det navn i skal have trykt.

Det koster kr. 35,- pr bluse at få trykt navn på.

Bedste hilsner

Dorthe Ørving

Navn på bowlingbluse

I kan aflevere trøjer til mig tirsdag den 18/12 til træning. Læg jeres trøje i en pose med det navn du gerne vil have trykt. Du må gerne få trykt dit kælenavn på trøjen,  bare det ikke er uartigt.

Husk at du først får trøjerne retur EFTER første spillerunde den 5/6 januar, så aflever ikke dem alle på en gang.

Vi laver bare en trykke runde mere iløbet af januar/februar.

Kh Dorthe

Tryk på spillebluser

Dorthe Ørving ønsker oplyst, at hun har en kontakt til en trykker, som gerne vil trykke navn på vores trøjer, hvis man er interesseret. Ca. 35 kr. pr. navn.

Tryk på spillebluser

Se ændringer i administrationen i DBF - klik HER