Navn på bowlingbluse

Har du lyst til at få dit navn trykt på din spillebluse, så indsamler Dorte igen på tirsdag den 19. november. Blusen afleveres i en pose med det navn, som skal figurere på blusen. Det koster 35 kr. pr. bluse.

Klubmøde tirsdag 27. august

Kære bowlere.

Sæsonens første klubmøde afholdes på tirsdag. Kom og vær med, og sæt dit præg på mødet, og måske klubben.🙃

Navn på spillebluse

Tirsdag d. 12. februar indsamler jeg næste gang bluser til navne tryk.

Husk at aflevere jeres bluse/r i en pose med det navn i skal have trykt.

Det koster kr. 35,- pr bluse at få trykt navn på.

Bedste hilsner

Dorthe Ørving

Navn på bowlingbluse

I kan aflevere trøjer til mig tirsdag den 18/12 til træning. Læg jeres trøje i en pose med det navn du gerne vil have trykt. Du må gerne få trykt dit kælenavn på trøjen,  bare det ikke er uartigt.

Husk at du først får trøjerne retur EFTER første spillerunde den 5/6 januar, så aflever ikke dem alle på en gang.

Vi laver bare en trykke runde mere iløbet af januar/februar.

Kh Dorthe

Tryk på spillebluser

Dorthe Ørving ønsker oplyst, at hun har en kontakt til en trykker, som gerne vil trykke navn på vores trøjer, hvis man er interesseret. Ca. 35 kr. pr. navn.

Tryk på spillebluser

Se ændringer i administrationen i DBF - klik HER