Brugte damebluser foræres

Et tidligere medlem, Ulla Lund vil donere sine brugte bluser. 2 "gamle" modeller i str. M og L, og en ny modet i str. M. Har det interesse, så henvend sig til Lena Dahl

Medlemsmøde på tirsdag den 5. februar

Formand Lars kalder til medlemsmøde på tirsdag den 5. februar kl. 19.15. Da der snart er afdelingsmøde, er der nogle ting, som skal på plads Cool

Navn på bowlingbluse

Tirsdag d. 12. februar indsamler jeg næste gang bluser til navne tryk.

Husk at aflevere jeres bluse/r i en pose med det navn i skal have trykt.

Det koster kr. 35,- pr bluse at få trykt navn på.

Bedste hilsner

Dorthe Ørving

Tryk på spillebluser

I kan aflevere trøjer til mig tirsdag den 18/12 til træning. Læg jeres trøje i en pose med det navn du gerne vil have trykt. Du må gerne få trykt dit kælenavn på trøjen,  bare det ikke er uartigt.

Husk at du først får trøjerne retur EFTER første spillerunde den 5/6 januar, så aflever ikke dem alle på en gang.

Vi laver bare en trykke runde mere iløbet af januar/februar.

Kh Dorthe

Tryk på spillebluser

Dorthe Ørving ønsker oplyst, at hun har en kontakt til en trykker, som gerne vil trykke navn på vores trøjer, hvis man er interesseret. Ca. 35 kr. pr. navn.

Ændring i administrtionen i Danmarks Bowling Forbund

Se ændringer i administrationen i DBF - klik HER